Fotografi Itu Seni

Bermula dengan suka tengok foto yang di ambil oleh orang kini penulis sendiri mencubanya.
Kini bidang fotografi menjadi pilihan.Nak jadi photographer la ni agaknya ^_^
Penulis begitu tertarik dengan gambar yang di shot oleh kawan-kawan dunia maya penulis.
cantik,menarik,indah,real,amazing itulah yang boleh katakan.Di sini bermulanya langkah.
Sekarang masih lagi dalam pengenalan atau permulaan.Pegang kamera pun
tak betul lagi.hehe..kawan-kawan dunia maya banyak memberi tunjuk ajar kepada penulis.
Buat masa sekarang guna kamera compact sahaja.Canon Power Shot A1000 is.Rindu pula kat
kamera ni.dah lama tak jumpa dia.Datang praktikal ke sini tak bawa kamera tu.
Nampaknya bulan 3 boleh jumpa dia.Alahai rindunya..tangan pun dah gatal-gatal ni.
Fotografi suatu bidang yang amat baik dan menarik.Kita dapat menghargai keindahan alam
ciptaan Tuhan.Di sini juga kita dapat merenung jauh dan menambah ilmu pengetahuan.
Kenapa kita hanya memandang?

ini adalah hasil karya penulis

http://www.flickr.com/photos/syazwan

rajin-rajin la singgah dan komen ya :)

No comments: