Putera.Com

Aduh..hampir 3 minggu PUTERA.COM tak boleh online..Mungkin ada puteranian yang belum tahu sebabnya.
Semua ini angkara DDOS(Denial Of Service Attack) Geram betul!
Siapalah yang khianat,dengki dengan team kita ni.
Harap mod dan admin banyak bersabar ya.Memang pihak tak bertanggungjawab ni tak senang hati dengan kita.
Itulah manusia tak boleh tengok orang lain senang sikit.
Putera.com banyak membantu kita.Disini silaturrahim terjalin antara kita.
Pengetahuan bertambah,banyak faedah kita dapat disini.
Disinilah tempat kita berkongsi rasa,idea,pendapat,ilmu dan sebagainya.
Seminggu tak masuk putera.com tak sah.Sehingga saya pun sekarang dah dapat level ahli rajin :)

Ayuh puteranian.Jangan putus asa!
Kita bangunkan semula PUTERA.COM kesayangan kita.Donate untuk server baru.
Untuk donate sila ke putera.com dan masuk ke link temporary forum.
Dijangka forum terbaik di Malaysia ini(putera.com)akan pulih pada 1 Mac 2009.
Jumpa saya di putera.com
p/s : rindu la kat forum putera[dot]com

No comments: