7 Malam Tanpa Bintang


Sound Check Sound Check 1 2 3

Wah!dekat sebulan Wan tak tulis blog..maklumlah sekarang dah bekerjaya(Alhamdulillah)
Sibuk banyak ni.Hari ahad ja cuti..
Masa nak mengadap pc dah kurang.
Masa mengadap kerja plak la jawabnya..
Anyway Wan enjoy with my works..


Hmm...pantas masa berlalu.
Pejam celik pejam celik dah hampir ke penghujung tahun.
terkadang tak sedar pun masa berlalu macam tu ja.
alih-alih dah malam.
alih-alih esok dah nak datang.

Masa itu bukan emas.
Masa tak boleh dijual beli.
Masa itu tidak ternilai.
Jadi manfaatkanlah masa yang diberikan Tuhan kepada kita dengan sebaiknya.
Jangan kita sia-siakan walau sesaat.


Kepada yang follow blog Wan..terima kasih..tanpa anda siapalah Wan.
Tau tak antara perkara yang buat Wan happy adalah disaat kalian singgah dan membaca blog ni.
Hope semua suka dengan post2 kat bawah ni ye.
enjoy...
have a sweet days..
happy and smile every days..

No comments: