Auladjannah Contest Dialog Lucu dari Kak Pah



Boy 1

Eh tengok tu boboy.
macam kenal je dua orang botak kembar tu.
diorang nak join pertandingan mewarna dengan kita jugak ke?
mesti gempak,kecoh,happy go lucky tadika kita.



Boy 2

betul betul betul.
tu kan upin dan ipin.tengok kak ros pun ada.
boleh aku nak fight labah2 dengan diorang.
tapi takut plak nanti wonderpets datang nak selamatkan haiwan dalam bahaya.



Boy 3

malunya awek-awek tu pandang kite.
eee..abang kameramen sibuk fokus kat kite plak.
control hencem, control hencem.
ambik ni senyuman termanis untuk semua.
mesti kite boleh menang anugerah senyuman termanis la.
bestnye dapat choki-choki ngan tora.



Terima Kasih kepada Kak Pah(bukan sharifah aini ye) yang menganjurkan contest ni.
Ni la antara contest simple dan happening.happening.....(sambil menggoyangkan kepala)
Soal hadiah tak penting.Apa yang penting?
kerjaaa....sama.hehe
Yang penting semangat muhibbah antara kita.Eratkan ukhwah.

Teringat masuk tadika dulu2.
sumpah tak nangis skit pun.
Best lagi ada la.
siap boleh gaduh2 lagi.Biasa la gaduh cara budak2.hehe

Life is SweeT

5 comments:

Ahmad Syazwan B. Ahmad Tarmizi said...

1 hingga 5 korang bagi berapa skor dialog ni?
1 paling rendah..5 paling tinnggi..

zai said...

okla 4

ash said...

saye bg 4! gudluck :)

hydir said...

kontest ni ya ..
open lagi ke?

Ahmad Syazwan said...

@ash thanks..

@hydir open lagi sehingga 30 Jan