Gengblogger - Aku Tak Puas Hati


Aku taknak cerita panjang2 macam jambatan pulau pinang. aku tak puas hati sebab GengBlogger laju gila kentang update.
Tak sempat entri aku nak bernafas.haha
pukul 3 pagi pun ramai lagi yang ping.
Terus maju blogger Malaysia.

35 comments:

zaryl said...

la ingat ka x puas hati sbb apa haha

magsob said...

itu jer..potong sedim tui la..hahha

Razis said...

aku pun kekdg tak puas ht gak...hahahaa

bH said...

soba jo la...bro..try gune link ping GB pastu letak kat seberape bnyk chatbox yg boleh..publish kat fb ngan twitter pun no problem..kalau ramai yang klik link tu, Insya Allah blog ko jadi popular hari ini..selamat mencuba

Fathiha Zainal said...

Haha.. Nk wat cmne, dh ramai yg join..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

bh ajar cara spam. huhuhu

* mEsSy * said...

rmai peminat.. nk uat cm ner.. :P

Emora Valeria said...

hehe..gb best!

FarhanaDr said...

Ahaks.. Memang sangat laju.. Kalah agaknye bullet train kat jepun tu.. Ngee.. ;p

hans said...

hahahha
sama lah

Nurizaihan(◕‿◕.) said...

hahahaha=)

deus X machina said...

majulah blogger untuk kesejahteraan negara

kuina said...

isssshhh lupa nak ping en3....

nanti akak datang lagi ya... leh bawak bekal g berendam kat Bukit Air

nabilah_2908 said...

la..ingtkn nak complaint pe lah tadi... ;)

syahira ariff said...

hak hak hak
majulaa blogger utk nuffnang
keh3
itulaa org kita
kreatif berkarya

syazwan,kummentla new entri sy
hee~
(^___^)

norashikin rahmat said...

ohoh. sy nk dftr gb aritu, tp xbuleh sbb mesti ada fb. blah. sy tadek fb, so..coool2 sudaa~ hehhe :D

fiezaradzi said...

tak puas hati gak pasal nih.. tul la.. laju tul.. hihiii.. sebab ramai ni gengblogger.. tapi baguslah camni.. de port utk ping blog kita kat msia nih..hidup gengblogger..

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

dorg takde keje laen~
hupdate blog je r~

paan said...

pandai ko pilih tajuk bro...aku pun tertarik nak baca.hahaha

S.y.U.R.a said...

betoi2....kena kreatif..tapi tak kreatif mcm na??

touyakaruma said...

ramai giler yang join geng blogger

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

biasala tuh... Gb kan tengah hot...

-И α Ě ɨ Ľ α- said...

yeah, sy penah nk uji geng blogger punye lajuan, bapak lak ai laju, sy nye title blog br realease, tp dah x jumpe kt geng blogger nye update sbb laju benau.. waaaa

thx. datang ziarah (:

azizan4444 said...

makin hari makin ramai yg join...

noney said...

bset la blog ni.. nak join..

Sya Isya said...

(sila cakap guna gaya upin ipin)
laju laju laju.

Ariff Shah said...

haha. memang laju macam air update masuk. aku pun hangin gak kadang2

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

biasa la...

kertaz said...

Biasalah tu.. Ada 1 ari tu aku ping, 2 second dah hilang post.. Ahahahaha..

~najihah faizah azaman~ said...

salam. terima kasih banyak2 bagi link tu.
jazakallah wa fi amanellah. :)

hafizmd said...

haks..saje yer gune tajuk ala2 panas..hehe..tapi betulla bro, mmg tak nyempatnye nak buat entri baru..dah menderu member gb ping blog..oklah jugak..bleh isi mase lapang ngn lawat blog diorang..tak gitu?

zool said...

Memang dah ramai yg join gb tu....

~ ReD ~ said...

aku pun x puas hati..hoho

Nurul Farhana said...

saya pun tak puas hati..
apsal entry awak pendek sangat ni..huhu..
eh. takde. maen² je ah =]

* salam blogger *

Tn.Punya said...

yes..memang laju gila..kekadang baru je ping aku punya entri dah duduk dekat kedudukan 20