My Fantasy Life

mengikut peratus tidak rasmi dunia khayalan aku. analisis ini aku buat sendiri dan tidak disahkan oleh mana-mana pihak samada sirim, jakim, pdrm, skmm,
jabatan alam sekitar dan sewaktu dengannya. mungkin blogger lain boleh tolong sah kan?

google
setiap hari tengok benda ni. semuanya ada di dalam pakcik google.sehingga budak sekolah
tidak perlu membeli buku rujukan

blog
berkongsi idea dan pendapat serta meluahkan perasaan. menjadi reader, komentator ,blogwalking

social networking
macam biasa 4 juta rakyat Malaysia guna iaitu facebook dan twitter. dan yang lain berkenaan

forum
setia kepada putera, syok, al-fikrah, harimau malaya.boleh rekemen forum mana lagi yang best?

download
muaturun lagu, movie, software, picture kat flickr

lain-lain
ym, emel, dan lain-lain

oh terasa pantas masa berlalu. pejam celik pejam celik hari dah nak malam.

15 comments:

zaiMi said...

besar juga peratus blog ye? aku ingat peratus social networking lagi besar. hehe

nabilah_2908 said...

hmm..lbh kurang jer dgn sy...tapi..forum tak pernh try lagi.. :)

Scha Myra said...

hm.. stuju2!!

Hazzy Ishak said...

70% BLOG
10% ym
10% download
10% social networking
for me lah
hehe

norashikin rahmat said...

oh.
50% blog, blogwalks
10% online comics (onemanga!)
10% google, yahoo, n blablabla
10%download
5% twitter (tadek social network sume dah cut)
5% apetah..

saje nak comment, nak jadi sweet person..akkeke~
btw, polka dot skrg yerp.

Wan Perlis said...

@zaiMi
mungkin kot aku akan kurangkan skit

@nabilah
meh la join forum putera dot com
ramai gak user pompuan

@Scha Myra
trimas

@Hazzy Ishak
hang ni gila blog la

@Norashikin
minat baca komik rupanya
yeah sweet person :)

F I T said...

oit bangun2..dok berfantasi pa lagi..pi joging ka dating ka hehe

.::WaNiE::. said...

pengaruh social networking sy da berkurangan tapi blogging naik kekeke

mohdisa said...

perabis hidup kat internet je la ko yerk? hehe

touyakaruma said...

tak sangka nafsu kita lebih kurang sama

Wan Perlis said...

@Fit
jogging kat pangkalan asam.jom2

@Wanie
apapun tak boleh atasi google.

@mohdisa
internet ni kan luas.

@touyakaruma
haha

x-po said...

peratus utk blog skrg dh makin jatuh..huhu xdak masa

Hafaisy said...

aku lebih sukakan download , tiada download , dimanakah aku ini ? nk tulis blog pon kne pkai WLW .. kne download jugak.YM ? Download jugak ? Facebook ? fishbowl kne download jugak, twitter? tweetdesk jugak ?

dan apa lagi ? dan lagi ? dan lagi ?

Wan Perlis said...

@x-po
aku semakin syok menulis blog

@hafaisy
download benda yg best2 ja

BEN ASHAARI said...

salam ..

singgah amik anugerah bintang popular yer ... hehee

http://www.benashaari.com/2010/03/anugerah-lagi-wow-wee.html