Cari Kesalahan Gambar Ini


klik untuk imej lebih jelas dan besar

Seisi Aktifkan Minda..
cari kesalahan gambar ni.
betul aku belanja burger & vitagen

Ehem-ehem awak ni


jumpa kat facebook kawan..memang kreatif

Kedai saya laris tau


aku tak suka p kedai makan meLAYU ada gambaq ni. stail pemikiran kolot dan boleh membawa syirik. Segarlah wahai meLAYU. Rezeki datang dari Allah. jangan jumud ok. lain kali gantung gambaq aweks la, lagi ramai org datang.wakakaka

Saya Ada Blog Baru



Sebelum ni aku ada bagitau yang aku akan berhijrah ke blog baru. Yang follow blog ni dari awal mesti tau. Mungkin ada yang perasan, sebenarnya hampir sebulan aku telah publish blog baru aku. Ada jugak yang tak perasan. Aku sengaja lambat buat pengunguman rasmi kat sini :)
Dengan hormatnya aku jemput ke blog baru aku WanPerlis.com

bagaimana status blog ni? blog ni aku akan update entri ringkas.

Untuk penulisan yang lebih baik dan best sila ke wanperlis.com

Persoalan Yang Perlu Dijawab



1. hairan hairan hairan. ada manusia pakai baju branded harga beratus,beribu nak berlagak. alahai apa la sangat. baju ja kot. sedarlah kadang2 orang tak pandang pun

2. melihat gadis-gadis merendek bersama buayafriend boyfriend ketika di malam hari. eh takda mak ayah ka? atau family memang sporting bagi anak gadis keluar malam? oh memang sempoi

3. aneh aneh bila ada yang mempersoalkan "ceh bini lawa, laki muka 5 kupang" dan sebaliknya. come on lah, bukan semua orang macam lu, hanya mementingkan paras rupa/luaran.
muka ja ganas DALAM HATI ADA TAMAN

Berikan Aku Blog Yang Best



Aku taktau nak baca blog sapa dah ni. terasa berdua berseorangan lebih baik.
boleh tolong berikan 2 blog yang best ??
lebih pun takda hal

nota kaki :
dia ibarat pemain di dalam permainan playstation, mengambil kesempatan dalam setiap peluang. apa yang dilakukannya begitu cantik hingga ia bertukar menjadi satu seni - arsene wenger

fas Man U jangan sedih dek terlepas Champion League

Update Ala-Ala Mahathir


1. Aku tak sabar menanti perlawanan Champion League dan jugak final piala fa

2. Negeri paling kecik dan permai di Malaysia dah ada pusat bowling habaq hangpa.ahaha

3. Musim harumanis di Perlis akan bermula pada bulan Mei ni. taktau apa tu musim harumanis tanya pakcik google

4. Aku takmau dengar lagi kes pembuangan bayi selepas ni. keadaan kembali normal

5. Flickr aku dah lama tak update kot

5. Aku nak facebook down selama seminggu. kakitangan kerajaan leka facebook hingga keja x settle

6. Baru tengok video Wan Kuzain. betulkah ni budak Malaysia? harapan negara?

7. Agak-agak bila juskhai nak komen blog aku ni?

8. Sehari hanya sejam aku tengok tv. adakah aku normal ?

9. Bunkface adakan tour, 10 Mei ni kat Perlis. tiket normal rm30, vip rm70. aku pikir 2 kali nak p atau tidak

10. Hangpa dah tengok filem Ketika Cinta Bertasbih? tengok la wei. filem terbaik bagi aku

11. Kepada blogger paling bangang abad ni iaitu ahcong.hang pernah dengaq kakiku dibibirmu?

12. Deus jangan saman aku. Entri ni aku dapat ilham dari blog hang. Semoga hang tabah menerima kekalahan team hang

Dan gambaq di atas tiada kena mengena dengan entri ni. harap maklum

Siti Nurhaliza feat Lan The Type Writer - Lagu Untukmu


aku baru up ja lagu ni kat 4shared. pakat2 sedut sementara stok masih ada
inilah cara pantas nak update blog. dengan hanya berkongsi mp3 :)
sharing is caring

Download : Lagu Untukmu - Siti Nurhaliza feat Lan The Type Writer

Antara EPL dan Anugerah Bintang Popular


Hari Sabtu ni (3 April) Manchester United vs Chelsea. Saingan merebut takhta liga makin sengit.
Dan 4 April super sunday yang hot bagi aku.
Liverpool vs Birmingham City di St Andrews dan anugerah bajet popular (ABP)

beep2 beep2 (mesej masuk)

"wei geng sabtu malam tempat biasa, jangan buat2 lupa. kumpul semua geng2 kita" - Andi

"ok aku on ja. belanja aku nasi ayam ciken cop sama" - Wan

"kelia2. hang mai rumah aku dulu. kita p skali" - Andi

"hari ahad lagi best wei. team kita ada game. abp pun ada. agak2 hang mana kedai tu nak bukak?" - Wan

"apa barang abp, maksiat semua tu. aku kompem semua kedai akan bukak live liverpool la" - Andi

"ok set. fak abp" - Wan