Antara EPL dan Anugerah Bintang Popular


Hari Sabtu ni (3 April) Manchester United vs Chelsea. Saingan merebut takhta liga makin sengit.
Dan 4 April super sunday yang hot bagi aku.
Liverpool vs Birmingham City di St Andrews dan anugerah bajet popular (ABP)

beep2 beep2 (mesej masuk)

"wei geng sabtu malam tempat biasa, jangan buat2 lupa. kumpul semua geng2 kita" - Andi

"ok aku on ja. belanja aku nasi ayam ciken cop sama" - Wan

"kelia2. hang mai rumah aku dulu. kita p skali" - Andi

"hari ahad lagi best wei. team kita ada game. abp pun ada. agak2 hang mana kedai tu nak bukak?" - Wan

"apa barang abp, maksiat semua tu. aku kompem semua kedai akan bukak live liverpool la" - Andi

"ok set. fak abp" - Wan

10 comments:

Hazzy Ishak said...

ABP
hakhakhak

Yunus Badawi said...

Salam kenal.

Ko penyokong Liverpool erk? MU lah best! hehehe

Nini teDDylicious said...

YNWA!!

hehe..

deus X machina said...

GGMU!!!!!!!!!

yayarawr said...

nyampah..
MU!!goo MU!

.::WaNiE::. said...

abp :P mau pecah tv kalau kedai tu bukak abp ahahaha

maisyara Pot! Pot! said...

tiada tv lagi utk di layan. sekarang kena mengadap buku sekolah balik. T___T tolong tgk kan man u lawan chelsea. yea? hehehe.

INDRA QIRANA said...

Liverpool lah best... jgn takut tak pernah aku tgk kedai mamak bukak Af ker ABP ker apa.pasal kedai mamak nempat mereka mereka yang kental jer he he


http://rabunmerah.blogspot.com/

Redz da Tsar said...

Ape cerita Lverpool kalah dengan Benfica nie?

Wan Perlis said...

@hazzy
say no 2 abp

@yunus
salam kenal
liverpool lah best

@nini teddylicious
yeah.stand together

@deus
oh tidak

@yayarawr
no no mu

@wanie
ya2 sokong :)

@maisara
aku tlg tgkkan
pelajaran first :)

@indra qirana
kita kawan :)
aku bakar kedai bukak abp

@redz da tsar
tggu kat anfield