Berikan Aku Blog Yang Best



Aku taktau nak baca blog sapa dah ni. terasa berdua berseorangan lebih baik.
boleh tolong berikan 2 blog yang best ??
lebih pun takda hal

nota kaki :
dia ibarat pemain di dalam permainan playstation, mengambil kesempatan dalam setiap peluang. apa yang dilakukannya begitu cantik hingga ia bertukar menjadi satu seni - arsene wenger

fas Man U jangan sedih dek terlepas Champion League

16 comments:

annadzirah said...

pegi usya GB la..
d:

Hazzy Ishak said...

pegi la blog aku
blog aku kan best
ha ha ha

Dyra J. said...

Empayar carutan Malaya!

http://latalilatalitamplom.blogspot.com/

Usha entry lepas-lepas.

azizuan said...

blog aku best..keke..ushar GB ar bro..tak pon jombuzz..berderet entri..

yanmie said...

masuk blog kakyan..hahaha

Anonymous said...

baca blog neh

best

http://plainjane93.blogspot.com

syg..dia dah tak update ;(

Anonymous said...

http://plainjane93.blogspot.com

.::WaNiE::. said...

baca blog sendiri

hahahahah

FITRIHADI said...

unfiltered-madness

blog ni memang merangsang minda... dan nafsu hehe

mIsH IeRA cIK irAh said...

pegi belok aku lepas tuh tgk list2 utk ko stalk.ko bleh stalk belok aku jugak.heceh. senang cerita aku nak ko stalk page aku!hahahaha

masterly02 said...

bleh jejalan kat blog kengkawang GB..kunjung mengunjung eratkan hubungan..tak gitu..

suri said...

salam..
sesekali ..
bawalah dir tu bersiar2 ketnpat awam..amik udara yang segar..heheh

main games ke..

berbasikl d waktu petang..
sure minta akn cerdas..mood utk berblog akan kembali ok :)

sahabat..blh link ke/ link ada sudah suri aad kan dlm blog suri.. :)

Wan Perlis said...

terima kasih semua
tu la kenkadang mood blogging ni jadi 0

bellar0ssa said...

blog aku pun best gak..haha..naik lif.

Anwar Ibrahim said...

Baca blog saya la

deus X machina said...

hilangpunca.com
tronohtranquility.blogspot.com
obefiend.blogspot.com
harianmetroll.blogspot.com
sokernet.blogspot.com
basuhbaju.blogspot.com

antara blog2 best n feveret aku