Cari Kesalahan Gambar Ini


klik untuk imej lebih jelas dan besar

Seisi Aktifkan Minda..
cari kesalahan gambar ni.
betul aku belanja burger & vitagen

16 comments:

jane said...

aku rasa part bunga ros tu ade tak kene arrr

hafizazmi17 said...

=.="

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Xnak vitagen.



nak weightgainnnnnnnnnn !



*tetibe.

pohon subur said...

lukisan isometri yg tak betul pada ketul yg besar(ketul apa tu?) warna coklat tu.

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

ntahla aku tak dapat nak detect ....huhu

Farid Fernandez said...

weh.... muka aku takder...



kan kan kan?

Cik Akma said...

alamak, xdpt detect jugak laa. hahaha

unlisted_one said...

saya memang fail ujian IQ,..hhuhu

Sakira said...

Tak dapat ! ;(

Latest entry ; My first Nuffnang Cheque.

Kancilbiru said...

frekuensi radio tu kot..awat menegak..patut mendatar..

norashikin rahmat said...

encik wanperlis cepatla bagitau jawapan.. banyak kali saye tengok blog ni dah, tapi tatahu laa ape silapnye..~ saye nak jawapannnnn~ :P

norashikin rahmat said...

saya dah tau dah. sepatutnya bunga tulip tu tukar jadi orkid. :P terer x? ~~

Wan Perlis said...

JAWAPAN :
daun pokok bunga ros bukan camtu
radio yg tak wujud.ada ka radio bentuk camtu?

norashikin rahmat said...

hahaa..tu bunga ros ke? tak macam bunga ros pun..macam bunga serai ada la..lagipun tu bukan bunga kat pokok, mane la tau bunga plastik kan.. so, takpe la..

LOL.

Wan Perlis said...

aik bukan rose ka?
bunga ros hiasan

akuKah.. said...

radio ke tu?
ingtkan peti besi ke hapa ke..
hahaha