Teknologi Masa Hadapan


Pernahkah terfikir teknologi masa depan?
best kalau ada pintu macam doraemon tu
pintu ni boleh p mana-mana tempat kat bumi ni..cakap ja

"saya nak ke Uganda"
buka pintu dan langkah.
ya anda sekarang berada di tengah2 bandaraya Uganda.

"saya nak ke bilik lisa surihani"
buka pintu dan langkah
ingatkan aku sorang ja yang ada. orang lain sampai dulu

"saya nak ke stadium cape town, tgk world cup"
buka pintu dan langkah
tiba-tiba dok atas kepala roonie.mesti angin mamat tu

boleh fikir sendiri kan kalau teknologi ni ada.. namun ia adalah mustahil

banyak lagi teknologi akan datang. apakah kalian??

12 comments:

Hafiz Ismi said...

Nnt transport semua xlaku.. xde bisnes nnt~

~ ALIEN ~ said...

sgt bahaya teknologi ni...xde privacy...huhuhu

pastu...anytime aje pakwe blh lepak2 kat blk tdo makwe. sgt bahaya!


WORDZ-SPACE
(blog skema giler tahap gaban)

zairie said...

ade je pintu nie.. tiap2 mlm aku pi bank negara.. wat loan.. eheks..

oh farah said...

pesanan saya: jauhi tv. jangan terpengaruh dengan doremon.

Roronoa Zoro said...

walaupon doraemon merapu.. tapi aku suka !! :D

AyuE said...

aku klu dpt pintu suka hati tu aku nk pi rumah hang dulu...boleh tak??hehe

Cik Akma said...

nak doremon. pintuu suka hati hahaahha~

norashikin rahmat said...

alahai cute.
nak mesin masa~

nurfaizshaidan said...

hahaha, teringat zaman dulu2 tgok doraemon =)

eh, kalo mcm tu dah tak best la. sbb pengalaman nak travel and experience while traveling tu mst dah tkd. what's a journey without traveling kan?

Wan Perlis said...

ahaha
mmg la
mmg mustahil benda ni

cybernetic88 said...

nk pegi umah lisa??!. grr. xbley. haha. aku je pegi umah diew. sebuk. laalla ;P

btw teknologi skng cnggih. tp xscanggih cite doreamon. haha

titan said...

hehe..abisla semua artis kat malaysia..kene serbu pakai pintu suka hati nih..