Anak Rintih



telemovie Anak Rintih dari astro prima disiarkan pada 5 September 2010 Ahad jam 10pm hingga 12am
aku bagi 5 bintang untuk telemovie anak rintih ni. sapa yang tengok tau la best ka tak. aku suka gaya ahmad ezzrin loy yang berlakon sebagai dino. dia berlakon jadi anak haram

Sinopsis anak rintih
mengisah pasangan terlanjur Roni dan jue aziz
Jue mengandung beberapa bulan dan ingin bernikah dengan roni.
ayah ju(lakonan jalaluddin hasan) tidak merestui.
sebaliknya dia mahu menggugurkan anak dalam kandungan ju.
namun dia berubah fikiran, membenarkan mereka berkahwin tapi dengan 1 syarat.
rm 20 000 untuk mengahwini ju.
Roni terdesak mendapatkan rm 20 000, dia nekad meragut.
namun takdir tidak memihak kepada Roni kerana dia ditangkap dan dipenjara dan sementara itu ju selamat melahirkan anak mereka.

Apa yang terjadi selepas itu? bagaimana nasib ju dan roni? bagaimana pulak anak mereka?

tunggu ja link untuk download telemovie Anak Rintih..hehe

atau boleh baca katsini

7 comments:

Fatin Hanani.. said...

yeah setuju 100%
cerita ni best glerr!!
meleleh air mata tgk!

Lan Bingka said...

biadap betul budak tu..haha

Hazzy Ishak said...

tak tengok sebab sibuk shopping.hehe

selamat hari raya bro

eVy-D-YaNa said...

best sangat~ =)

Anonymous said...

series kuar air mata tgk cita ni

Ahmad Syazwan said...

best

ci kuku said...

tau tak dekat mana nak cari cerita ni tanpa perlu men doenload ?