kalau aku dapat RM 99999999999999999999999999999999

ni perkara yang aku laksanakan bila kaya macam bill gates, mungkin 2 purnama lagi

1. beli tanah..bukan dalam negara ja. aku jugak akan beli tanah di luar negara seperti di Australia,UAE,France,Jepun dan Korea
2. bina banglow 2 biji dah la
3. beli hotel atau chalet kat Pantai Cenang Langkawi.sebab ni tempat feveret aku.hehe
5. beli kereta, moto, kapalterbang, helikopter
6. pastu mesti la aku beli barang keperluan aku seperti pakaian,makanan,kompiter yang laju
7. aku nak deal dengan astro, bagi kat depa 1juta pastu depa kena stop akademi fantasia
8. membina masjid
9. derma kepada anak yatim dan orang susah
10. nak buka stesyen tv sendiri.nak lawan tv3

hhhmmmm rasa macam tak cukup. apa lagi yang perlu dibuat ha

10 comments:

deus X machina said...

bagi aku jadi CEO stesen tv hang

Hazzy Ishak said...

buka kedai, pastu bagi orang semua makan free

Anonymous said...

bantu org susah

Cik Akma said...

nak makannnn smpai puas hatiiiiii

NawsyaZ said...

buat masjid..
buat biz ..ambk org susah ja jadi pekerja..

Nia said...

bukak kilang ke? bleh bagi peluang pekerjaan kat org..hehe

Wan Perlis said...

semoga kita kaya disana jugak

maisyara Pot! Pot! said...

ada lagi. ko kenapa bahagi sikit duit ko dgn aku. baru masyukkk! xD

Anonymous said...

p haji.....
arap dapat haji mabrur...
(aziel coco)

pidahseh said...

erm... taknak gi mekah ke?