Aku Masih Dara


haha Disember ni ada filem raja farah belakon. sapa tak kenai minah gedik ni

berdasarkan trailer yang aku tengok, filem ni EKSPLOITASI terhadap kaum WANiTA.
dunia duniaaa. begitu mudah wanita di ambik kesempatan. nak bagi laris produk ambik wanita seksi. strategi la katakan. haish!

antara ayat dalam filem aku masih dara "buat apa kau susah pakai tudung, orang sekarang ni ramai pakai tudung sebab nak sembunyi lovebite tu"

Keputusan Akhir Piala Malaysia 2010



Keputusan final piala Malaysia 2010

Kelantan 2 - Negeri Sembilan 1

Padan Muka TV3 kena denda RM50 000


hahahahahahaha
TV3 kena denda dgn SKMM rm50 000.
nah ambik!
buat lagi iklan bangang

tapi aku rasa rm50 000 bagi datuk farid ridwan celah gigi ja

Apa Yang BESTnya Kampung aku


1.
Pemandangan dan Suasana Kampung
Yang ni toksah habaq la. orang kl pun kata kampung memang best. tiap kali bangun pagi tenang dan nyaman, nampak hijau, sawah padi terbentang luas, fikiran lapang. takdak la nak bising2 cam bandaq.

2. Sungai
Di kala petang sungai menjadi tumpuan orang ramai. Setiap petang mesti penuh orang dok memancing. seronok aih tengok makcik pakcik, anak-anak muda memancing. dapat banyak ikan baq hangpa. laluan sungai ni jugak menjadi tempat berjogging

3. Kemudahan
Masjid yang luas,kedai runcit dan mini market,kedai makan,burger,cc..kira semua ada la

4. Semangat Kejiranan
kat bandar orang kata semangat kejiranan dah terhakis. Jiran sebelah rumah pun tak kenal,taktau nama apa. ingatkan jiran nak pindah rumah baru, alih-alih perompok punya kerja. kat kampung lain, bak kata pepatah bulat air kerana pembentung, bulat manusia kerana muafakat. Kalau musim kenduri mau tau la lagu mana

Bittersweet 1234

lagu terbaru dari bittersweet 1234
layan oooooo

antara RM1 dan RM50


Duit seringgit telah bertemu dengan lima puluh ringgit dan bertanya:

RM1 - Oit, lama tak nampak, mana hang p?

RM50 - Aku p merata tempat. P stadium tgk bola, konsert AF, shopping complex, tengok wayang, kedai keta, McD dan macam-macam la.hang mana p? apa crita?

RM1 - Hmm aku macam biasa lah..Balik-balik tempat yg sama.SURAU...MASJID...SURAU...MASJID...

Aku Benci Perempuan

aku suka part ni dalam Lagenda Budak Setan
kawan aku ada pengalaman, masa darjah 1.hahaha

Suka no 23 - Stranger In The Night


ok aku suka lagu ni
best dan happening

Suka no 23 - Stranger In The Night

You you make me smile
You make me laugh
You shared all your life
Shared it oh all your soul
Never let me down
Never leave me alone
Stranger in the night
With no moon no star

You you brought me lights
You bright my life
You lend me your hand
As i fell down to the ground
Never let me down
Never leave me alone
Stranger in the night
With no moon no star

Stranger in the night
I don’t need this I need only you
Stranger in the night
I don’t need this I need only you
Stranger in the night
I don’t need this I need only you
Stranger in the night
Believe on me that I need only you

Only You Woooo

download mp3 stranger in the night

gengblogger apa cerita



Apa cerita gengblogger?

Soalan Uji iq


soalan uji iq

kalau aku dapat RM 99999999999999999999999999999999

ni perkara yang aku laksanakan bila kaya macam bill gates, mungkin 2 purnama lagi

1. beli tanah..bukan dalam negara ja. aku jugak akan beli tanah di luar negara seperti di Australia,UAE,France,Jepun dan Korea
2. bina banglow 2 biji dah la
3. beli hotel atau chalet kat Pantai Cenang Langkawi.sebab ni tempat feveret aku.hehe
5. beli kereta, moto, kapalterbang, helikopter
6. pastu mesti la aku beli barang keperluan aku seperti pakaian,makanan,kompiter yang laju
7. aku nak deal dengan astro, bagi kat depa 1juta pastu depa kena stop akademi fantasia
8. membina masjid
9. derma kepada anak yatim dan orang susah
10. nak buka stesyen tv sendiri.nak lawan tv3

hhhmmmm rasa macam tak cukup. apa lagi yang perlu dibuat ha