Aku Masih Dara


haha Disember ni ada filem raja farah belakon. sapa tak kenai minah gedik ni

berdasarkan trailer yang aku tengok, filem ni EKSPLOITASI terhadap kaum WANiTA.
dunia duniaaa. begitu mudah wanita di ambik kesempatan. nak bagi laris produk ambik wanita seksi. strategi la katakan. haish!

antara ayat dalam filem aku masih dara "buat apa kau susah pakai tudung, orang sekarang ni ramai pakai tudung sebab nak sembunyi lovebite tu"

9 comments:

AyuE SurihanyOt said...

gila punya dialog..sepanjang aku hidup tak penah lagi dengaq macam tu kot..

MOFASAD said...

like~

Kazaztan Team said...

ayat di gambar tu sgt menarik..

Cik Akma said...

tu raja frh ke?

Farzhan Faudzi said...

kasaq ang..haha..japg terasa abeh sesetgh pihak

Anonymous said...

filem ni menunjukkan teladan yg x baik

Anonymous said...

yg "wanita" terlibat pon sama suke ! na buat macam mana ! huhu

cite nie ade baek ade buruk nye laa .. depends on individu tu menilai !
:D

syifaa' said...

menutup aurat itu adalah wajib.. pakai tudung (melepasi paras dada) merupakan satu medium tudup aurat ( andai syarat dipenuhi ). dialog yang dikeluarkan tu, silap haribulan boleh tergelincir aqidah. na'uzubillahi min zalik. soal aqidah bukan boleh dibuat main. sesiapa yg belum menonton filem ini, silalah boikot utk kemaslahatan ummah. wallahu'alam..

titipan hati dan minda said...

saya da tengok cerita ni...for me, cerita ni agak terkesan di hati...kita tengok, tuk jadikan pengajaran buat diri kita...paling terkesan, bila sofea (raja farah) nak berubah, pastu kawan dia dok tarik dia, dok marah dia bagai...cam tu lah kehidupan yang berlaku, bilamana kita nak berubah, sangat susah...kena betul2 kuat...
kawan sendiri pun, sanggup bawak kita ke jalan yang salah, suka lagi, seronok lagi, siap say welcome to da club lagi...salah pilih kawan, boleh sesat kita dibuatnya....

apa yang kita tengok, kalau kita nilai balik, dari sudut positif, ia boleh jadikan pengajran buat diri kita sebenarnya... =)