Perkara Kebiasaan Pasangan Bercinta

Pernah anda melihat pasangan yang tengah bahagia bercinta? Benarkah seperti yang dikata, bila bercinta semua perkara manis. Ah persetankan semua tu. Mari kita lihat tabiat-tabiat orang bercinta.

Motosikal dan Kereta

Perkara biasalah kan bermotosikal dan berkereta dengan boyfriend. Takkan berbasikal kot keluar dengan teman istimewa. Merendek dengan moto ni yang menjadi masalah. Agak tak manis dipandang masyarakat. “syg i ambik u kat simpang depan tu ye, u tunggu tau. kita g tengok wayang cita Aku Masih Dara” berani la kalau ambil anak dara orang depan rumah. Jawab la dengan parang makayah dia

Berpegangan Tangan

Berjalan di pesisir pantai, di shopping compleks, pasar malam, taman rekreasi.. Inikah bukti cinta? “Takpe inikan perkara biasa bagi orang yang bercinta, nanti kita nak kahwin jugak” Banyak la nanti nak kahwin. Entah-entah hati dah berubah. Hati manusia siapa boleh duga. Masa tu tau la langit tinggi ke rendah

Kongsi Minat

Boyfriend minat bola, si awek pun ikut. Awek minat photography,si lelaki cuba mendekati dan memahami photography. Padahal dalam hati “tidak, aku tak suka semua ni. terpaksa ikut sebab nak jaga hati” ahaha kata honest. Mana perginya honest tu?

SMS dan Call

Handphone tak pernah lekang dari tangan. Lawan berbalas mesej. Bila mesej tak reply merajuk. Pastu kena hantar report kat pasangan “b, i nak pegi pasar beli ikan, teman mak i” Mana nak pergi, dengan sapa kena bagitau. Memang terkongkonglah. Dah bercinta takkan tak percaya lagi kat pasangan?

Lagu Tema

Yang ni part paling best. Siap ada lagu tema lagi. Kononnya lagu tema mengingatkan perkara yang indah dan manis dalam percintaan. p mampuih la

Terharu melihat kapel berkepit naik moto. sebab aku tau depa ni stok2 belen. jenis perempuan murahan takdak maruah. ayat skit dah dapat. baru nak belajaq geli2. dan bila aku tengok situasi ni, aku gelak puas sebab aku bayangkan aku tengah ludah kat muka depa

bila cinta sudah melekat taik kucing rasa coklat

Stai aku kapel,kenal seminggu terus bawak awek balik rumah. kenal-kenal dengan family. Cukup sebulan teruih nikah

4 comments:

Syiqin said...

drastik bebeno cik wan perlis kita..dah ada calon ker???

Anonymous said...

bebudak skrg x tahu malu.halal haram diketepi

Balqees Amanda said...

hmm..bila bercinta macam tu la..bila clash tahawan..hee,

Anonymous said...

cinta berok