Software yang Perlu Anda Cuba


1. Spider Player

Lupakan saja Winamp kalian. winamp tak best. dah la berat, interface tak cun. Cuba guna Spider Player. Skali cuba pasti terus terpikat. Spider Player adalah yang terbaik kerana ringan dan interface amatlah cun dan simple

2. Ashampoo Burning Studio 6

Dalam bab burn pasti kalian dah terbiasa dengan Nero. apa ada hal nero? Nero pun berat, tambah lagi dengan function yang terlalu banyak dan mengarut. Padahal kita just nak burn cd/dvd ja. Kalian tinggalkanlah Nero dan beralih angin ke Ashampoo Burning Studio 6. Percuma plak tu. Keseronokan Ashampoo Burning Studio tak boleh disangkal lagi

3. MPCSTAR

Codec video terbaik. Tak perlu lagi guna k-lite codec. Mpcstar boleh play semua video

4. Foxit Reader

Kalian seorang yang gagal apabila menggunakan adobe reader. Kerana, Foxit Reader lebih ideal untuk digunakan. Adobe Reader lambat loading. Berbanding dengan Foxit Reader, rasa macam buka notepad ja. Foxit Reader jugak lebih mesra alam

5. Firefox

Ada lagi orang zaman sekarang ni guna IE? agak-agak lah kot

4 comments:

Mohd Yusuf said...

nk try spider player plak....

Najihah.Faizah.Azaman said...

untuk browser internet lebih prefer google chrome lebih ringan dan extension dia comel dan canggih ^^

*wan, camne eh nak convert word to pdf. software apa nak guna?

Wan Perlis said...

@jihah
boleh convert online guna convertword2pdf.com

AiDa AzRyN said...

owh saya pun pengguna firefox jugak.. XD