Awat jadi lagu tu


Semalam aku p ronda bandaraya Kangar. biasalah hobi katakan. Kalau ampa nak tau bandaraya Kangar ni dah macam i siti kat shah alam jugak la. Lampu sana-sini. kat pokok pon depa boleh balut lampu. sempoi dan kreatif kan

Dipendekkan cerita aku ternampak sorang awek ni. Ngancam !
muka lawa, nampak macam anak orang kaya tapi tak cukup kain. pakai jeans ketat sampai peha kot. Muka melayu, Islam tapi cara pemakaian jauh menyimpang..erkkk atau aku silap tengok ni.
Pemandangan ni amat payah jumpa kat Perlis. Boleh dikatakan ia adalah pemandangan yang luar biasa. aku rasa dia budak luaq

hoi kaklong, dah dok tempat orang tu hormatlah adat negeri orang. Jangan bajet hot sebab neraka lagi hot

3 comments:

Anonymous said...

dunia dunia

faryanahumayra said...

btul tu... dh duk perlis brfesyen mcm dok penang..

Princess Zezebel Lair said...

Abik gambar dia, masuk blog, biar dia jadi famous, hehe