28 ni Birthday Aku

huhukz ok kawan-kawan 28hb ni bestday aku. takkan ampa tak paham-paham lagi. aku nak hadiah la. seumur hidup tak pernah dapat hadiah bestday lagi. hihikz kesian kan. so kali ni apa salahnya ampa bagi hadiah kat aku. apa pun tak kisah. tapi kalau ampa nak tau kereta idaman aku adalah Mini Cooper. pehhh hahaha. sebenarnya tiba hari lahir kita bermaksud kita setapak ke kubur

lagu untuk perdana menteri

najib apa khabar dengan mu
disini kami tunggu bila nak bubar parlimen
kami harap janganlah lambat-lambat
kerna disini kami tak sabar tukar kerajaan

1. Pendidikan melindungi negara lebih dari apa yang dilakukan oleh tentera

2. Kenapa kita masih melakukan dosa yang sama, sedangkan masih banyak lagi dosa baru yg kita belum buat?

3. Jika kau baling batu kepada aku, aku akan jadikan ia gunung. jika kau campakkan pasir kepada aku, aku akan jadikan ia pantai

4. Kawan aku punya style, sebulan skali ja contact dgn awek dia.setia sampai sekarang, takda masalah. bahagia ja

5. Ampa percaya dak pada tahun 1881 makhluk asing kat planet pluto dah pakai unifi. orang bumi waktu tu internet pun taktau. baru nak cipta sejarah dan tamadun

No comments: