Review drama Nur Kasih yang fenomena 2009



Nur Kasih. drama yang menjadi fenomena tahun 2009

Nur Kasih cukup rencahnya

1. jalan cerita yang unik
2. kekuatan skrip
3. lakonan mantap dari pelakon2
4. muzik latar 
5. shot dan sudut kamera yang menarik

nilai-nilai ilmiah berjaya ditonjolkan dalam drama Nur Kasih. anda dapat lihat banyak unsur kekeluargaan dipaparkan.
watak Aidil seorang yang tenang, matang dan bijak mengawal situasi.
disamping itu Nur Kasih memaparkan suasana kehidupan di kampung.  

kepada yg masih Tidak menonton dan Tidak minat drama melayu,cuba layan drama Nur Kasih. anda pasti akan tertarik dgn drama ni.
dalam banyak2 drama melayu aku layan,setakat ni takda lagi yang boleh menandingi Nur Kasih.

Nur Kasih aku bagi 9/10 bintang

download drama Nur Kasih kat thesoftbay.com/nur-kasih

drama Melayu seperti Playboy Itu Suami Aku, Hello Mr Perfect, Tundukkan Playboy Itu dan bla bla bla. Hurmm tengok tajuk pun dah tau. Tipikal drama melayu. Kisah anak dato,dunia korporat, rumah besar, naik kereta mewah bla bla bla

No comments: