Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010


Malaysia Juara Piala AFF Suzuki 2010
Sejarah Tercipta pada 29 Disember 2010

Apa Yang Menarik :

1. piala yang di tunggu selama 14 tahun akhir menjadi impian

2. safee sali top score (5 jaringan)

3. Rio Ferdinand pun tgk game Malaysia vs indon dan mengucapkan tahniah kepada pasukan Malaysia(pasni England nak friendly ngan Malaysia)

4. Pemain terbaik adalah pemain yang melakukan sepakan penalti tetapi tidak gol
(seperti tidak logik, sewajarnya adalah khairul fahmi)

5. Macam biasalah, kat facebook semua update pasal bola

Kemeriahan dan Semangat Penyokong Malaysia di Bukit Jalil

Semangat dan sokongan yang ditunjukkan penyokong Malaysia. Tahniah !
Kemeriahan dan Semangat Penyokong Malaysia di Bukit Jalil

Gambar Lucah Terbaru





untuk 18 tahun ke atas ja. scroll bawah lagi



.

.

.






















Lawak Jumpa Hantu

kalau jumpa hantu jangan takut atau lari. relek ja, buat macam takdak apa-apa


Bunga apakah yang lelaki paling suka?

soalan teka-teki hari ini :

Bunga apakah lelaki paling suka?

jawapannya

Dokumen Mesra Alam


Saban hari, banyak pokok yang ditebang dalam usaha mengeluarkan kertas, dan untuk mengatasinya, kini WWF memperkenalkan format baru, iaitu format WWF. Melaluinya, ianya merupakan sebuah format dokumen seperti yang lain, namun bezanya adalah ianya tidak boleh dicetak.

Kadang-kala, kita akan mencetak terus daripada komputer tanpa kita sedari, dan tanpa sengaja. Dalam usaha untuk menyelamatkan alam semula jadi, kini format dokumen WWF diperkenalkan. Buat masa ini, format ini hanya disokong pada Mac OS X sahaja melalui aplikasi khas yang disediakan secara percuma, dan mungkin tidak lama lagi, akan turut sama diperkenalkan pada Windows dan juga Linux

kredit amanz

Perkara Kebiasaan Pasangan Bercinta

Pernah anda melihat pasangan yang tengah bahagia bercinta? Benarkah seperti yang dikata, bila bercinta semua perkara manis. Ah persetankan semua tu. Mari kita lihat tabiat-tabiat orang bercinta.

Motosikal dan Kereta

Perkara biasalah kan bermotosikal dan berkereta dengan boyfriend. Takkan berbasikal kot keluar dengan teman istimewa. Merendek dengan moto ni yang menjadi masalah. Agak tak manis dipandang masyarakat. “syg i ambik u kat simpang depan tu ye, u tunggu tau. kita g tengok wayang cita Aku Masih Dara” berani la kalau ambil anak dara orang depan rumah. Jawab la dengan parang makayah dia

Berpegangan Tangan

Berjalan di pesisir pantai, di shopping compleks, pasar malam, taman rekreasi.. Inikah bukti cinta? “Takpe inikan perkara biasa bagi orang yang bercinta, nanti kita nak kahwin jugak” Banyak la nanti nak kahwin. Entah-entah hati dah berubah. Hati manusia siapa boleh duga. Masa tu tau la langit tinggi ke rendah

Kongsi Minat

Boyfriend minat bola, si awek pun ikut. Awek minat photography,si lelaki cuba mendekati dan memahami photography. Padahal dalam hati “tidak, aku tak suka semua ni. terpaksa ikut sebab nak jaga hati” ahaha kata honest. Mana perginya honest tu?

SMS dan Call

Handphone tak pernah lekang dari tangan. Lawan berbalas mesej. Bila mesej tak reply merajuk. Pastu kena hantar report kat pasangan “b, i nak pegi pasar beli ikan, teman mak i” Mana nak pergi, dengan sapa kena bagitau. Memang terkongkonglah. Dah bercinta takkan tak percaya lagi kat pasangan?

Lagu Tema

Yang ni part paling best. Siap ada lagu tema lagi. Kononnya lagu tema mengingatkan perkara yang indah dan manis dalam percintaan. p mampuih la

Terharu melihat kapel berkepit naik moto. sebab aku tau depa ni stok2 belen. jenis perempuan murahan takdak maruah. ayat skit dah dapat. baru nak belajaq geli2. dan bila aku tengok situasi ni, aku gelak puas sebab aku bayangkan aku tengah ludah kat muka depa

bila cinta sudah melekat taik kucing rasa coklat

Stai aku kapel,kenal seminggu terus bawak awek balik rumah. kenal-kenal dengan family. Cukup sebulan teruih nikah

Koleksi Gambar Lawak


mesti pernah main game tetris kan? ni real tetris game


badman


Kalau google wujud pada zaman Hang Tuah, inilah rupanya