Check Saman jpj


check saman jpj anda disini
check saman trafik anda disini

Najwa Latif si gadis Youtube


Youtube bukan saja menjadi tempat hiburan semata-mata. Kini Youtube menjadi platform terbaik untuk seseorang mengembangkan bakat dan berkarya. Kita sudah mengenali Yuna, Ana Raffali, Melda Ahmad dan Fynn Jamal. Malah mereka pernah memenangi beberapa anugerah. Yang terbarunya ana raffali. Semuanya bermula dengan Youtube. Tidak kurang juga dengan Ainan Tasneem, fans nya di pesbok hampir 13 ribu

Najwa Latif

Kini yang terbaru, Imratul Najwa bt Abdul Latif atau nama penanya Najwa Latif mengembangkan bakat dan minatnya di youtube. Boleh tengok sendiri di channel youtube gadis ni. Vokal pun boleh tahan. Tak boleh nak komen lebih sebab diri sendiri bukan komposer mahupun cikgu vokal.hehe. Yang pastinya penampilan Najwa latif ni lebih baik dari artis-artis di luar sana. Cuma kalau nak lebih mantap cuba cipta lagu sendiri, contohi Yuna dan Ana raffali. Package dah ada. Dan tak mustahil suatu hari nanti boleh melangkah ke mainstream.

Blog rasmi Najwa Latif coming soon <– dapat sponser

Twitter Najwa Latif

Blogspot Najwa Latif

Kenapa Astro delay 5 saat ?


dari stesyen TV astro dia pergi ke satelite..dari satelite baru hantar ke rumah kita..
satu lagi kalau dia ambil siaran dari TV lain contoh RTM..dari RTM dia akan ke astro..di astro dia akan convert ke digital..dan hantar ke satelite then baru ke rumah..
mana2 live tak exactly sama..mesti ada delay few seconds

ok faham kan?

Sila ketepikan awek bila Keluar dengan Membe


Bila keluaq skali dok kalut sms dengan awek..pastu baca sms boleh senyum sorang-sorang. ahaha lawak la hangpa ni. Oh kawanku sedarlah ! kita keluaq sama-sama nak enjoy sesama geng. Tak kira la lepak tengok bola ka, main bowling, minum-minum sambil sembang isu semasa ka. Tapi yang hang sibuk sms dengan awek apa kejadah? tolong tolak ketepi dulu awek bila keluaq dengan membe-membe ! Bila aku tanya soalan, aku rasa macam tanya kat pokok ja..biasa la dah fokus MAIN SMS dengan awek, kawan tanya pun tak dengaq. Baik balik umah ja kalau nak sms dengan awek !

KESURUPAN

aku tengah Kesurupan !!!
sekian !!!

Mari Kita berManggis

gadis ku lamar janda ku dapat..hahaha
manggis sedang melanda kami


ini manggis dari Perlis

Malaysia 2 - Hong kong 0


Perlawanan persabahatan 9 Februari 2011
Malaysia 2 - hong kong 0

aku yakin Malaysia boleh menang dgn man utd kalau main mcm lawan hongkong.terbaik.prestasi semakin meningkat.corak permainan semakin cun