Azam baru la konon


Bila difikirkan balik takda apa pun yang best selain perkara-perkara dibawah
1. Umur makin meningkat. kita selangkah ke kubur
2. Kejatuhan kerajaan najibrazak, putrajaya ditawan..Peralihan kuasa kerajaan Malaysia.time tu najib menjadi gila.rosmah meroyan, tak dapat lagi set rambut dan tambah koleksi beg tangan
3. Bagi kaki bola, mestinya EURO 2012 menjadi fokus. Sukan Olimpik di london jugak jangan dilupa. Bila la Malaysia nak dapat emas pertama. Sebagai rakyat Harimau Malaya target kita adalah AFF Suzuki Cup 2012
Dan bagi aku, orang yang berazam pada tahun baru adalah mereka yang tidak berpendirian dan lemah.Azam tahun lepas pun baki dibawa kehadapan(budak akaun)
Tak payah nak azam sangatlah. Nak berubah, berubah ja lah. Tak perlu tunggu tahun baru

Wanita pilihan Lelaki


wanita yang comel = wanita yang menutup aurat dengan sempurna

wanita yang sweet = wanita yang banyak diam dengan lelaki ajnabi

wanita yang romantik = wanita yang mengharapkan cinta dari Allah

wanita yang charming = wanita yang sering mengingatkan lelaki tentang cinta Allah

Subjektif


wei wei..heran jugak la.dia muka macam lepat basi ja, tadak kelulusan.
tapi awat dia dapat awek cun kelulusan tinggi pulak tu?
rasa2 boleh ka parent perempuan trima lelaki camtu

time nak kawin nanti mesti susah..
mesti mak perempuan tu kata...
"ayahnya, anak kita ada something takkena ni.dah kena buatan org"
"jom bawak p darus syifa"

lepas p darus syifa..jeng-je-jeng
ustaz kata tadak apa pun
memang depa ikhlas menyintai satu sama lain.jodoh depa kuat 

~mak perempuan masih tak percaya dan takboleh trima hakikat