Maya Mira tv3

siapa yang search Maya Mira tv3 dan tersesat kat blog aku ni terima kasih. dah pasti hangpa tercari-cari drama melayu yang top ni kan. aku pun tanya google pasal Maya Mira tv3 ni. huhu takdak langsung info. maklum la drama dah lama kan. tahun brapa ek drama Maya Mira ni? hangpa ingat dak?

yang aku ingat, drama Maya Mira ni lakonan rosyam nor, hans isacc dan nasha aziz. kisah percintaan dua rakan karib dengan Maya dan Mira. mereka tidak tahu yang Maya dan Mira sebenarnya kembar. mereka ingat Maya dan Mira ada individu yang sama. mereka dapat tahu mereka kena game dengan Maya Mira ni. jadi mereka nak game baliklah Maya Mira ni

No comments: